Startpagina > Cyrielius 5 Star Tournament

NIEUW! Het Cyrielius 5 Star Tournament

Zaterdag 6 juni 2020 wordt er na een afwezigheid van 5 jaar weer een 5 Star Tournament georganiseerd. De eerste editie (gewonnen door BC Vlissingen) was alleen met heren teams maar dit jaar doen we ook dames teams verwelkomen.

Het idee is weer om een toernooi op te zetten met teams uit de 1e klasse en 2e divisie (8 heren & 8 dames) zodat er voor iedereen uitdagende tegenstanders zijn. Deze wedstrijden zullen weer geleid worden door bondscheidsrechters.

We willen de dag graag om 12 uur starten met wedstrijden gespeeld gaan worden op 3 velden. Wedstrijden zullen 8×6 minuten zijn met doorlopende tijd. Na ieder 8ste is er 1 minuut wissel/time-out tijd. Gelijk spel is mogelijk dus er zullen geen verleningen zijn in de poule fase. Als de poule fase gespeeld zijn spelen de nummers 1 van beide poules (2 poules van 4) tegen elkaar de finale.

Wanneer er genoeg animo is zouden wij graag iets van eten willen organiseren zoals een BBQ of iets dergelijks met daarna als afsluiting een kleine party in onze kantine.

Deelname aan het toernooi kost 50,- per team. (dit is exclusief het eventuele eten)

Onze eerste editie was in de Amundsenhal maar deze is vanaf dit seizoen vervangen door De Wedert, nog steeds in Valkenswaard.

Meer informatie nodig? Stel je vragen via: info@cyrielius.nl
Inschrijven kan via: inschrijven@cyrielius.nl en geef in het mailtje aan van welke vereniging jullie zijn en in welke klasse jullie spelen.

Met sportieve groet en hopelijk tot 6 juni!
Cyriel van den Berghe
Organisator Cyrielius 5 Star Tournament en het Cyrielius 2on2