Startpagina > Inschrijven

Inschrijven voor Cyrielius 2on2 Tournament 2020

Schrijf je via het inschrijfformulier op deze pagina in voor het Cyrielius 2 on 2 Tournament dat op zaterdag 30 mei 2020 plaatsvindt in de gloednieuwe sporthal van het Sportcentrum De Wedert in Valkenswaard. Je kunt 3 personen inschrijven, zodat je één wissel hebt tijdens de wedstrijden. Een maand voordat het toernooi begint word het definitieve wedstrijdschema gemaild naar de teamcaptains. Hier staan ook de begin en eindtijden in. De kosten per team bedragen €18,00. Voor de gemixte jeugd (12 t/m 14) is dit €14,00. De teamcaptain ontvangt na inschrijving een Tikkie via WhatsApp (en indien niet mogelijk een email) om de betaling te verrichten.

Bij de inschrijving dient er akkoord te worden gegaan met de Privacy Voorwaarden (laatste aanpassing: 11 april 2019 12:00 uur) en het Wedstrijdreglement (laatste aanpassing: 11 april 2019 12:00 uur).

Na inschrijving en controle zal jullie team worden toegevoegd aan de deelnemers-lijst. Nog niet overtuigd van je deelname? Bekijk hier beelden van eerdere edities!

Inschrijfformulier

Na inschrijving ontvangt de Teamcaptain via WhatsApp (indien niet mogelijk, dan via mail) een Tikkie a €18,00 euro. Nadat deze betaald is wordt jullie team definitief ingeschreven en zichtbaar op de deelnemers-pagina.